اسکنر تفنگی: نام این مدل اسکنر برگرفته از شکل آن است که همانند هفت تیر دارای یک دسته بوده و به راحتی در دست قرار می گیرد و عمل خواندن بارکد را انجام می دهد. بارکد خوان های تفنگی هم به صورت لیزری هم به صورت نوری در بازار موجود هستند.
اسکنر رومیزی: اسکنرهای رومیزی عموما در مکان های پرفروش مورد استفاده قرار میگیرند. در این شرایط دستان فروشنده آزاد بوده و به همین دلیل اسکنر دست آزاد نیز نامیده می شود. این اسکنرها دارای اسکن باز هستند و نیازی نیست بارکد دقیقا روبه روی اسکنر قرار داده شود.
اسکنرهای بی سیم: اسکنرهای بی سیم در ظاهر به شکل اسکنرهای تفنگی بوده و در شرایطی که کالاها پراکنده هستند کارآمد می باشند. این اسکنرها در دو مدل وای فای و بلوتوثی تولید شده اند و در صورتی که نیاز به جابه جایی بارکدخوان در فواصل کوتاه تا حدود 15 متر باشد از این مدل ها استفاده می شود.
دستیار همراه (PDA): این مدل دستگاه ها تلفن های همراهی هستند که برای مصارف مخصوص بهینه سازی شده اند و ابزارهای جانبی مناسبی نیز برایشان طراحی شده است. انبارها مثال مناسبی هستند برای مصرف این اسکنرها. PDA ها دارای دوربین بوده و توانایی نصب نرم افزار و ثبت لوکیشن کالاها را نیز دارد. این اسکنرها قابلیت اسکن بارکدهای تک بعدی و دوبعدی و ذخیره آن ها را دارند و یک اسکنر همه کاره محسوب می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بارکد خوان ها به مقاله ی لینک شده مراجعه کنید.
ممنون از مقاله مفیدتان.